Logo

Kalkungryde med skruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalkunkød i tern
2 spsk jomfru olivenolie
4 porre
400 g savoykål
2 røde pebre
1 tsk Sambal Oelek chili-pasta
1 spsk finthakket frisk ingefær
3 fed hvidløg
2 dl hvedefri soja
2 dl basissuppe / 1 tern grøntbouillon
1 dl æblejuice
2 spsk æbleeddike
4 tsk Maizena
400 g glutenfri pastaskruer
1 tsk gurkemeje
 
Rens grønsagerne og skær dem i små skiver.
Steg kødet i olien ved stærk varme i 3-5 minutter.
Tag kødet op af gryden.
Grønsagerne og krydderierne kommes i gryden og steges ved kraftig varme og konstant omrøring i 2 minutter.
Maizena opløses i soja, æblejuice og eddike.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt opløsningen lidt efter lidt under omrøring.
Det hele koges sammen i nogle minutter.
Kødet skal være gennemstegt og grønsagerne stadig sprøde.
Pastaen koges i den mængde vand som er opgivet på pakken og tilsættes gurkemeje.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her