400 g kalkunkød i tern
2 spsk jomfru olivenolie
4 porre
400 g savoykål
2 røde pebre
1 tsk Sambal Oelek chili-pasta
1 spsk finthakket frisk ingefær
3 fed hvidløg
2 dl hvedefri soja
2 dl basissuppe / 1 tern grøntbouillon
1 dl æblejuice
2 spsk æbleeddike
4 tsk Maizena
400 g glutenfri pastaskruer
1 tsk gurkemeje
Rens grønsagerne og skær dem i små skiver.
Steg kødet i olien ved stærk varme i 3-5 minutter.
Tag kødet op af gryden.
Grønsagerne og krydderierne kommes i gryden og steges ved kraftig varme og konstant omrøring i 2 minutter.
Maizena opløses i soja, æblejuice og eddike.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt opløsningen lidt efter lidt under omrøring.
Det hele koges sammen i nogle minutter.
Kødet skal være gennemstegt og grønsagerne stadig sprøde.
Pastaen koges i den mængde vand som er opgivet på pakken og tilsættes gurkemeje.