800 g kæmperejer
3 peberfrugter
4 bøftomater
1 porre
olie
2 fed hvidløg
2 dl fløde
salt
peber
½ tsk cayennepeber
1 spsk citronsaft
Skyl, udkern og flæk peberfrugterne på langs. Læg dem på en rist med skindsiden op, og grill dem ved 250° i ovnen, til der kommer små "blærer" i skindet. Nu kan skindet trækkes af, og peberfrugtkødet skæres herefter i strimler.
Tomaterne skoldes, og skindet trækkes af. Fjern kernerne og skær tomatkødet i strimler. Porren strimles.
Rejerne skylles, pilles og tarmen fjernes. Steg kæmperejerne sammen med peberfrugt på en pande, til det blot er varmet igennem. Tages af panden igen.
Steg porrestrimlerne, tilsæt hvidløg og tomat, hæld fløden på og lad simre i ca. 5 min. Tilsæt rejer og peberfrugt, og varm godt igennem. Smag til med salt, peber, cayennepeber og citronsaft.
Servér den smukke ret med ris.