Logo

Izmir köftesi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver franskbrød (u. skorpe)
675 g hakket oksekød
1 pisket æg
2 fed hvidløg
½ tsk kanel
1 tsk paprika
1 ½ tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
4 spsk hvedemel
3 spsk margarine
3 dåser flåede tomater
2 grønne pebre
600 ml vand
1 tsk salt

Væd brødet i lidt vand, klem det tørt og smuldr det i en stor skål. Tilsæt kød, æg, hvidløg, kanel, paprika, salt og peber og ælt det godt sammen. Hav fugtige hænder! Stadig med fugtige hænder laver man valnødde-store kødboller. Disse lægges på en tallerken med hvedemel, som de bliver rullet i. Margarinen smeltes i en stor gryde. Kødbollerne brunes ensartet, nogle få stykker af gangen, hvorpå de tages op med en hulske og holdes varme. Når alle kødbollerne er brunet og taget op igen, kommes resten af ingre- dienserne i gryden, det koges op og det simrer i 15 min. Kom kødbollerne tilbage i gryden og lad det hele simre i endnu 15-20 min.

Det hele kommes på et fad og serveres som hovedret sammen med tomatpilaf og yoghurt- og agurke-salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her