300 g hakket kalv og flæsk
2 skiver franskbrød i tern uden skorpe
1 dl sødmælk
1 tsk tørret oregano
salt og peber
50 g reven ost
1 løg finthakket
½ bdt forårsløg kun toppen finthakket
2 hårdkogte æg halveret
½ peberfrugt i tern
50 g mandelflager
1 tomat i tern
3 spsk god olivenolie
1 spsk balsamico
½ bdt grønne asparges kogte i mindre stykker
80 g tørret pasta
½ pt. basilikum
Brødet udblødes i mælk sammen med oregano i ca. 10 min.
Blandes med fars og tilsmages med salt, peber, samt det halve af
forårsløgtoppene.
Stilles koldt 30 min.
Æggene koges. Peberfrugt og løg sauteres i olie og smages til med salt og peber.
Pastaen koges al dente. Farsen bredes ud og fyldes med halve overskårne æg, samt de sauterede grønsager.
Lukkes sammen og formes til et brød.
Drysses med reven ost.
Bages i ovn ved 200ºC i ca. 40 min.
Når der kommer lys saft ud er den færdig. Asparges koges. Bland
olivenolie, balsamico, hakket basilikum, tomat, de kogte aspargesstykker og pasta.
Bland godt og smag til med salt og peber. Serveres til ”brødet”.