25 g smør
350 g magert hakket oksekød (ca. 6% fedt)
4 løg i tynde både (ca. 350 g)
1 tsk knust spidskommen
650 g meget fintsnittet hvidkål
400 g frosne haricots verts
½ dl vand
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 spsk ingefærlage
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 ½ dl Cheasy fraiche 9%
Tilbehør: 240 g groft brød
Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og har skiftet farve. Tag kødet op.
Kom resten af smørret i gryden og svits løg og spidskommen i ca. 1 min.
Tilsæt kål og svits det med i ca. 2 min.
Kom kød og resten af ingredienserne i gryden.
Kog retten under omrøring i ca. 3 min. og derefter ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Smag retten til.
Kom retten i et stort, dybt fad og Cheasy Fraiche i en skål ved siden af.