Man savner slet ikke pølsen! Hotdogs med fiskestave er ideelle som fingermad til store og små
#
2 spsk sennep
1 tsk rørsukker
2 tsk citronsaft
6 spsk olie
½ bundt dild
salt og peber
2 romaine salathjerter
150 g agurk
8 fiskestave
4 pølsebrød
20 g ristede løg
citronbåde
*
Sennep, rørsukker, citronsaft og olie piskes godt sammen.
Dilden nippes af og blandes i.
Saucen smages kraftigt til med salt og peber.
Romaine salathjerter gøres i stand, skylles og slynges tørre.
Agurk skæres i tynde skiver.
Fiskestave steges i den forvarmede ovn efter anvisning på emballagen.
Pølsebrød varmes med i ovnen et øjeblik.
Brødene skæres op på langs og fyldes med salat, agurk, fiskestave, saucen og ristede løg.
Pynt med dild og eventuelt citronbåde.
--