Logo

Honey Chili Chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllinge-lår
3 spsk hvedemel
salt
olie til fritture
2 ½ cm fint hakket ingefær
2 spsk honning
2 tsk Maizena
2 ½ dl vand
1 spsk kinesisk chili sauce
1 dl citron saft
1 spsk soya sauce
4 forårsløg

Kyllinge- lårene paneres med hvedemel og salt og steges i olie ca. 5 min. indtil gyldenbrune; tages op og lægges til side.

Olien hældes ud og erstattes med ny olie : tilsæt og sauté ingefær i ca. 1 min., tilsæt honning som smeltes, hvorefter tilsættes en forberedt blanding af Maizena, vand, chili sauce, citron saft og soya sauce. Rør grundigt indtil blandingen jævnes.

Kyllinge-lårene tilsættes atter og simrer i saucen i ca. 3 min.

Retten drysses med diagonalt skåret forårsløg inden servering.

Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her