Logo

Hjerteragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvehjerter
4 gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
(2 dl rødvin)
2 dl piskefløde
2 dl bouillon (1 terning)
1 - 2 tsk paprika
3 sardiner i olie finthakket
lidt salt
 
Kødet skæres i 1-2 cm stykker.
Gulerødderne skæres i skiver.
Løg og hvidløg hakkes fint og brunes let i en tykbundet gryde.
Kød og gulerødder tilsættes og brunes.
Rødvin, fløde, bouillon, sardiner, laurbærblade og paprika tilsættes.
Retten snurrer 1 time ved svag varme og smages til med salt og peber
 
Tips: Serveres med kartoffelmos, rødbeder og grønne bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her