4 store skovduer
1 kg store marksvampe
1 dl dijonsennep
250 g smør
2 dl brun kalvebouillon
1 bundt bredbladet persille
Rens duerne for evt.blod og fjerrester og skyl dem indvendigt under den kolde hane.
Dup dem tørre, smør dem med lidt olie og steg dem i ovnen ca. 20 min. ved 225°.
Skær så lårene fra og lad dem stege ca. 10 min. til.
Imens kan du lave saucen.
Svampene renses og skylles grundigt og dampes tørre i bunden af en gryde.
Hak dem fint med en god kniv og hæld dem tilbage i gryden sammen med sennep og kalvefond.
Når det hele har simret ca. 5 min. kommes smørret i skiver og til slut smages der til med salt og peber.
Lige før serveringen kommes den hakkede persille i.
Læg en hel due plus lårene på hver sin tallerken, pynt med lidt af persillen og en skefuld sauce.
Tilbehør:
Friske kogte grønsager og ovnstegte kartofler i skiver .