Lige den rigtige ide til søndagsmiddagen. Det hele kan forberedes og stikkes i ovnen - og så kan man sætte sig til rette med søndagsavisen
400 g tomater
200 g courgetter
30 g sorte oliven fra lage
1 bundt persille
½ bundt timian
800 g havtaske (klargjort)
salt og peber
ildfast fad (ca. 35 cm lang)
½ citron, økologisk
1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
6 spsk hvidvin
6 spsk (oliven)olie
*
A. Tomater skæres i kvarte, udkernes og skæres i grove stykker.
Courgetter gøres i stand, halveres på langs og skæres i skiver.
Sorte oliven fiskes op af lagen.
Persille og timian nippes af stilkene.
Klargjort havtaske krydres med salt og peber og lægges i en ildfast fad.
B Skær ½ citron i tynde skiver og læg dem oven på fisken.
Drys med persille og timian.
Tomater, courgetter og oliven fordeles rundt om fisken.
Der krydres med salt, peber og hvidløg i tynde skiver.
Dryp med 6 spsk hvidvin og 6 spsk olivenolie.
Sæt fiskefadet 25-30 minutter i den forvarmede ovn på 2. rille fra neden ved 200°C. (Varmluft kan ikke anbefales).
Pr. portion: 32 g protein. 21 g fedt, 4 g kuLh. = 340 kcaL / 1427 kj)
--