Logo

Havkat med svampe og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havkat med svampe og tomater


Prøv havkat næste gang du er hos fiskehandleren eller det velassorterede supermarked. Du vil bestemt ikke fortryde ... der er vildt lækkert


Servering til 4 personer

#

4 skiver havkat

2 løg

2 tomater

250 g champignon

50 g smør

2 spsk persille

salt og peber

*

Læg fiskeskiverne i et smurt ovnfast fad

Læg løgskiver, tomatskiver og champignonskiver ved.

Drys salt og peber over, og læg smørklatter på.

Dæk fadet med låg eller folie.

Sæt fisken i ovnen ved 200 °C i 15-20 min., til den er mør.

 

Ved anretningen drysses fisken med hakket persille eller dild.

Serveres med kogte kartofler, løskogte ris eller flute.

 

Variation: Fisken kan dampes mør i fadet med lidt vand, tilsat salt, hakket løg, dild, hel peberfrugt og lidt citronsaft.

Af denne suppe laves derefter en god karrysauce, der smages til med fløde og hældes over den kogte fisk i fadet.

Muslinger eller rejer kan drysses over til sidst.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her