Logo

Hakkebøf med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
2 løg
40 g margarine
2 dl bouillon
evt. 1 tsk Maizena

Kødet deles i 4 portioner, der formes til boller.
Trykkes lidt flade og hakkes på kryds og tværs med en kniv.
Bøfferne skal være ca. 1 ½ cm. høje.
Løgene skæres i tynde skiver og brunes i halvdelen af margarinen.
Bøfferne brunes i resten af margarinen og steger ved svag varme 2-3 min på hver side, til de er lyserøde indeni.
Krydres med ½ tsk salt og groftkværnet peber.
Bøfferne tages af panden, og løgene drysses over.
Panden koges af med bouillon.
Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt. lidt af løgene kan kommes i saucen for at give den løgsmagen.
Saucen hældes over bøfferne.

Tips:
Bøfferne kan brunes og stege færdig i saucen 2-3 min på hver side, men kødet virker da lidt mere kogt. (den jyske metode).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her