Logo

Høns i peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 høne
40 g smør
31/2 spsk hvedemel
4 - 51/2 dl siet suppe fra hønen
2 dl piskefløde
salt, peber
4-5 spsk friskrevet peberrod
 
Kog hønen i letsaltet vand.
Den kogte høne deles i passende stykker og holdes varm i lidt af suppen.
Smelt smørret og tilsæt melet.
Rør det grundigt sammen.
Tilsæt suppe lidt af gangen, mens der røres i gryden.
Spæd med piskefløden og smag saucen til med salt og peber.
Saucen småkoger 5-10 min.
Der slukkes for saucen, og tilsættes 4-5 spsk peberrod efter smag.
Hønsekødet anrettes på et fad, og saucen hældes over.
Server retten med franskbrød eller flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her