Logo

Gris med stegte asiatiske grønsager og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gris med stegte asiatiske grønsager og ris

 

Svinekoteletter med stegte, asiatiske grøntsager og ris er en god hverdagsret med masser af smag, inspireret af Asien. Klik her og se opskriften.

Servering til 4 personer. 30 min.

 

# Ingredienser

4 svinekoteletter

4 spsk østerssauce

50 g ingefær

1 spsk olie

400 g kinakål

400 g broccoli

250 g svampemix

4 spsk sojasauce

2 spsk honning

300 g jasminris

*

Sådan gør du

1. Vend koteletterne godt med østerssauce og fintrevet ingefær og lad dem marinere i 5 minutter. 

2. Snit kinakål groft, skær broccoli i grove stykker og halvér svampene.

3. Steg koteletterne af på en varm pande i 1 spsk olie i ca 3-4 min på hver side og tag koteletterne af panden.

4. Steg grønsagerne af på en pande, vend dem godt sammen i 30 sekunder og tilsæt soja og honning og steg det i ca. 2 minutter.

5. Anret koteletterne med de stegte grønsager og saften fra panden og server med kogte jasminris.

 

Tips: Retten kan fint laves med kylling, oksekød eller tigerrejer.

Energi 2803 kJ/667 kcal. Protein 43 g. Fedt 20 g. Kulhydrat 76 g. Kostfibre 6 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her