Logo

Grillspid 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
1 lille dåse cocktailpølser
1 pakke bacon i skiver
8 store champignon
1 grøn peber
8 cherrytomater, eller små nye danske tomater
2 store løg

Afpuds mørbraden og skør den i 8 skiver, der omvikles med bacon.
Rens champignonerne.
Rens løgene og del dem i kvarte.
Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.
Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.
Hvert spid består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spiddet.
Der drysses med lidt peber og paprika. Risten smøres med olie og spiddene grilles.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her