Logo

Grillet bovsteak med mange krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet bovsteak med mange krydderier

Trækul:      Indirekte

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 10 minutter. Stegetid: 10 minutter

 

1 ½ spsk paprika

1 spsk stødt koriander

1 spsk fintrevet citronskal

1 spsk tørret merian

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk salt

½ tsk friskkværnet peber

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk kommen, knust

½ tsk stødt kanel

8 skiver svinebov uden ben, ca. 2 cm tykke (a ca. 175 g)

 

A. Bland paprika, koriander. citronskal, merian, hvidløgspulver, salt, peber, spidskommen, kommen og kanel sammen i en lille skål.

Gnid krydderiblandingen ind i kødet på begge sider og tryk den grundigt ind i kødets overflade.

 

B. Læg kødet midt på stegeristen.

Grill det indirekte ved middel varme i 10 min., hvis det ønskes stegt medium, eller 12-14 min., hvis det ønskes gennemstegt.

Vend kødet, når halvdelen af ste­getiden er gået.

 

Tips: I stedet for svinebov kan du også bruge tyktskårne spareribs. Tilbered dem som ovenfor og grill dem indirekte over middel varme i 1 ¼ til 1 ½  time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (11 stemmer)
Siden er blevet set 9.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her