2 løg
2 fed hvidløg
2 courgetter
peberfrugter, 1 rød og 1 gul
1 ¼ dl olivenolie
4 bøftomater
4 spsk hvidvin
salt og peber
400 g tunfisk, på dåse
2 spsk frisk basilikum, hakket
Pil løg og hvidløgsfed, og hak dem fint.
Gør courgetterne i stand, og skær dem i tynde skiver.
Gør peberfrugterne i stand, udkern dem og fjern stilkfæstet.
Skær peberfrugterne i tern.
Varm olivenolien op på en pande, og lad hvidløgsfeddene stege heri.
Fritér courgetteskiverne i den varme olie, tag dem op, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Hold dem varme. Kom tern af peberfrugt samt løg på panden og svits dem.
Tag dem op og holcj dem varme.
Overhæld tomaterne med kogende vand.
Fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern.
Kom det på panden, og lad det stege under omrøring.
Hæld vinen ved, og krydr.
Kom de øvrige grønsager tilbage på panden, og lad dem simre i 5 min.
Lad tunfisken dryppe af og fordel den over grønsagspanden.
Drys med basilikum, og server.