1 lille blomkålshoved
3 tomater
2 fed hvidløg
4 artiskokker
200 g ærter, dybfrost
saft af ½ citron
1 l grønsagsbouillon
4 spsk olivenolie
1 tsk rosenpaprika
400 g paellaris
nogle safrantråde
salt
Gør blomkålen i stand, og del den i små buketter.
Overhæld tomaterne med kogende vand.
Fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern.
Pil, og hak hvidløgene.
Bræk artiskokstilkene af ved bunden, fjern de yderste blade, klip bladspidserne af, og del artiskokkerne i kvarter.
Fjern samtidig skægget. Dryp med citronsaft.
Lad ærterne tø op.
Varm olien op på en pande, og svits hvidløg, blomkål og tomater heri.
Krydr med paprika.
Varm bouillonen op, og hæld den ved.
Bring det i kog, drys risen på, rør den omhyggeligt i, og lad det simre i 3 min.
Tilsæt artiskokker og ærter, og krydr med safran og salt.
Lad det hele koge i ca. 10 min, og lad det derpå simre i yderligere 10 min ved svagere temperatur.