3 middagspølser med ost eller urter (9 % fedt)
500 g hvidkål
1 stort løg
200 g gulerod
2 dåser flåede hakkede tomater (800 g)
2-3 tsk timian
2 tsk olivenolie
salt
Frisk hakket persille
Skær middagspølserne i 3 cm lange stykker, rids et kryds (1 cm dyb) i den ene af pølsen med en kniv.
Snit hvidkålen i fine strimler og skær løget ud i tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Svits kål og løg i olie og tilsæt gulerødderne sammen med pølserne.
Kom timian i kålblandingen sammen med tomaterne.
Lad retten småsimrer i ca. 40 minutter og smag til med salt og pynt med friskhakket persille.
Serveres med kartofler.
Tips: Når pølserne er ridset med et kryds i den ene ende og koges med i kålblandingen folder de sig ud som en blomst, det ser ret sjovt ud.