4 bagekartofier a 250-300g
olie til pensling
2 tsk smør eller margarine
1 lille grøn peber
1 lille løg
100 g friske champignoner
4-5 skiver hamburgerryg (100g)
1 ¼ dl reven ost (80g) +
2 spsk reven parmesanost
¼ dl letmælk
1-11/4 tsk salt
¼ tsk peber
Varm ovnen til 200ºC.
Skrub kartoflerne rene og tør dem.
Stik huller i skallen med en gaffel, pensl skallen let med olie og læg kartoflerne på en rist.
Bag dem i ovnen, til de er møre, Ca. 1 ½ time.
Lav fyldet imens:
Skær peberfrugten i tern og hak løget.
Smelt fedtstoffet i en teflongrvde og steg løg og peberfrugt blanke på svag varme, ca. 5 min.
Rens og skær svampene i skiver.
Skær hamburgerryggen i tern.
Rør svampe og kød i og lad det simre, til svampene er møre, ca. 5 min. Stil til side.
Riv osten og varm mælken.
Tag kartoflerne ud og dæmp ovntemperaturen til 175ºC.
Skær et låg af kartoflerne og grav indmaden ud med en ske.
Pas på, at skallen ikke går i stykker.
Mos kartoffelindmaden i en skål og tilsæt halvdelen af osten, mælken og løgblandingen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Fyld kartoffelskallerne med blandingen.
Stil kartoflerne på en plade eller i et ovnfast fad og drys resten af osten over.
Bag dem ca. 30 min.
Servér straks.