Logo

Fyldt lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg lammekølle uden ben
200 g hakket kalv- og svinekød
1 æg
salt og peber
¼ rød peberfrugt
¼ gul peberfrugt
1 ½ spsk hakket mynte
smeltet smør til pensling

Lammekøllen afpudses.

Peberfrugterne blancheres i få minutter, afkøles og skæres i fine tern.

Kalve- og svinekødet røres sammen med æg, pebertern salt og peber og hakket mynte. Farsen kommes ind i lammekøllen, der derefter lukkes med kødnåle eller bomuldstråd.

Lammekøllen pensles med smeltet smør og steges 45 min. i en 200ºC forvarmet ovn. Køllen tages ud og hviler i 15 min. et lunt sted, steges igen i 20 min. Hvorefter den hviler 10 min. inden den skæres for

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her