Logo

Frutti di mare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g af hver især af tiarmet blæksprutte, kammuslinger, hummer, fiskefileter
250 g muslinger
½ glas tør hvidvin
6 spsk olivenolie
50 g persille hakket
3 fed hvidløg
2 citron saften heraf
salt, peber
 
Rens, pocher og skær terninger af fisken.
Damp muslingerne i 2 spsk olivenolie, 1 fed hvidløg og hvidvinen til de åbner sig.
Afskal og bland med resten af fisken og afkøl.
Lav en battuto med persille og hvidløg og sæt til side.
Lav en dressing af 4 spsk olivenolie og citronsaften, smag til med salt og peber og sæt til side.
Bland dressingen godt med fisken, top med en rundhåndet stænk af battuto og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her