Prøv denne lidt anderledes opskrift på de gode, gamle frikadeller. Du vil sikkert blive begejstret! Tilberedning: 40 min.
2 løg + nogle til stegte løg
1 fed hvidløgs
20 g smør til at stege i
1 daggammelt rundstykke uden birkes (eller et stykke flute)
800 g blandet hakkekød
1 æg
salt, peber og ½ tsk stærk sennep.
2-3 spsk olie til at stege i
kartoffelmos
1. Løg og hvidløgsfed hakkes fint, steges glasagtige i smør og stilles til afkøling.
2. Brødet opblødes i 10 minutter i varmt vand, hvorefter vandet presses ud.
Hakkekødet røres sammen med brødet, 1 æg, salt, peber og ½ tsk stærk sennep.
3. Olie varmes op på en pande og frikadellerne steges ved middel varme i ca. 6 minutter på hver side.
4. Kartoffelmos med stegte løg passer til. (se dag 3 i denne uge)
--