2 rygfileter af en kanin
champignon
lidt hakkede løg
pulveriseret timian
et laurbærblad
hakket persille
lidt paprika.
bomuldsgarn
smeltet smør.
Sauce:
det ureelle fra kaninen
timian
en æggeblomme
en klump smør.
De to rygfileter af en kanin bankes så flade som muligt, pudses smukt af, og på dem lægges en blanding af finthakkede champignon, lidt hakkede løg, en smule pulveriseret timian, et laurbærblad, hakket persille, det hele smagt til med salt og peber og lidt paprika.
Fileterne rulles sammen om denne blanding og bindes godt til med bomuldsgarn eller lignende. Disse ruller steges ganske langsomt i ovnen under stadig drypning med smeltet smør.
De serveres med løskogte ris med en sauce, som er kogt på det ureelle fra kaninen, smagt til med med timian og kogt så meget ind, at den får en passende konsistens, lieres med en æggeblomme eller to og en klump smør.