Logo

Flæskesteg med chili, kanel og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flæskesteg med chili, kanel og appelsin

 

Her er vores bud på en anderledes flæskesteg. En saftig og mør juleflæskesteg, men her med et pift af chili, kanel og appelsin. Server den gerne i julemåneden som et lidt anderledes bud på den elskede klassiker.

Tilberedningstid: 1 time, 35 min. Antal portioner: 8 pers. Denne opskrift er nem

 

# Ingredienser

1 svine kamsteg

7 laurbærblade

2 appelsiner, saft heraf

1 citron, skal heraf

1 spsk salt

½ tsk hvid peber

1 hel chili

1 stang kanel

 

* Tilberedning

Læg stegen i en bradepande med skindsiden ned.

Kom ca 2 cm vand i panden. 

Steges ved 200 °C i ca.½ time afhængig af størrelse. 

Stegen vendes og stikkes med laurbærblade og revet appelsinskal, krydres med hvid peber, salt og knust frisk kanel.

Drys med en rød friskhakket chili, og overhæld med appelsinsaften.

Steg videre i ca. 1 time, igen afhængig af størrelsen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her