Logo

Fjerkrælever på feldsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fjerkrælever på feldsalat - denne herlige opskrift kræver absolut helt friske ingredienser. Spis noget let i aften

Fjerkrælever på feldsalat - denne herlige opskrift kræver absolut helt friske ingredienser. Spis noget let i aften

 

500 g fjerkrælever

1 løg

2 kviste timian

1 spsk solsikkeolie

150 g feldsalat

2 spsk æbleeddike

havsalt, friskkværnet peber og karry

3 spsk olivenolie

4 skiver toastbrød (a 25 g)

*

A. Skyl leverne og dup dem tørre.

Pil løget og skær det i små tern.

Skyl timianen og pluk bladene af.

B. Svits lever og løg i solsikkeolie.

Tilsæt ½ dl vand og timian og lad det simre i 10min.

C. Skyl feldsalaten og anret den på tallerkener.

Rør en dressing af æbleeddike, 2 spsk vand, salt, peber og olivenolie og hæld den over salaten.

D. Krydr leverne med salt, peber og karry og fordel dem på salaten.

Server gyldenristet toastbrød til.

 

Pr portion 1645/394 kJ/kcal. 29 g protein. 22 g fedt. 15 g kulhydrat. 1 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her