Logo

Fiskelasagne 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g torsk eller sej
1-2 bundt forårsløg
10 cherrytomater
mornaysauce
lasangeplader (gerne frisk)
salt og peber
evt. andre krydderier (basilikum, oregano, hvidløgspeber m.m)
olie til fadet
 
Skær fisken i mindre stykker.
Skær tomater og forårsløg i skiver.
Tag dit fad og smør det med olie.
Start med fisken og så grønsagerne, drys krydderier på, læg så
lasagneplader.
Du bestemmer selv hvor mange lag du vil have og om du kun vil have
mornaysauce på øverst eller både lidt i midten og på toppen.
Skal have ca. 30 minutter midt i ovnen på 200°C.
Server salat og flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her