Det her er noget helt andet end fiskepinde. En gylden sprød
pecan-panering og en krydret sauce, giver en helt ny og spændende smag.
Usædvanligt.
• Vineddike giver en fin smagsbrydning uden at tilføre
kalorier
Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner
# Råvarer til Pecanpaneret fiskefilet:
450 g filet af rødspætte, skrubbe, rødtunge eller søtunge
2 spsk hvedemel
2 spsk finthakkede pecannødder
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
Y2 dl mælk
4 spsk flydende margarine
50 g røget skinke
⅔ dl
balsam vineddike
* Fremgangsmåde:
1 Bland mel, finthakkede pecannødder, salt og peber. Bland
det godt.
Dyp fiskefileterne i mælk og paner dem i pecanblandingen.
Sørg for at paneringen dækker fisken og at den sidder fast.
2 Opvarm 1 spsk flydende margarine på en teflonpande ved
jævn varme.
Steg fiskefileterne til de er gyldne, ca. 10 min.
Vend dem en gang.
Læg fiskefileterne på et fad og dæk med folie for at holde
dem varme.
3 Tør panden med køkkenrulle og opvarm resten af fedtstoffet
ved jævn varme.
Hak skinken fint og brun den i fedtstoffet under omrøring,
ca. 2 min.
Tilsæt vineddike.
Varm op igen, rør rundt nu og da til saucen koger.
4 Anret fisken på tallerkener og øs skyen over. Server
straks.
Tips & råd
Pecannødderne skal være meget finthakkede, inden du blander
dem med melet, ellers risikerer du, at nødderne triller af under stegningen.
Du kan anvende en gammeldags persillehakker, når du hakker
nødderne, men det går .hurtigere i blender eller foodprocessor.
PR. PORTION: Energi: Kcal 279 = kJ 1171
Kulhydrat 4 g Protein 23 g Fedt 19 g (61%) Fibre 1 g