Logo

Fiske-gulerods-deller med grov nøddemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv at bruge laks i dine frikadeller. Lækkert. Hvis der er deller tilovers fra eftensmaden, kan du tage dem med i madpakken dagen efter. Bemærk, hvad det gør ved dit blodsukker og dit energiniveau.

300 g fin fiskefars, gerne med laks 

1 citron

1 bundt dild

½ tsk gurkemeje

1 gulerod

8 bagekartofler

1 dl sødmælk

4 spsk hasselnødder, finthakkede

4 spsk rapsolie

salt og peber

*

Bland fiskefarsen med citronskal, finthakket dild, gurkemeje og fintrevet gulerod.

Lad farsen stå og trække i 10 minutter.

Skræl bagekartoflerne, skær dem i grove tern, og kog i usaltet vand.

Kom kartoffelternene gennem en kartoffelmossigte, når de er møre.

Bland den fine kartoffelpuré med sødmælk, finthakkede hasselnødder, salt og peber.

Kom kartoffelmosen i et ildfast fad, og bag den ved 180°C i 25 minutter.

Brun fiskefrikadellerne på en pande i en smule rapsolie.

Tag frikadellerne af varmen, og server dem med den grove kartoffelmos og en blandet grøn salat.

Tips: Prøv at brug laksefars til dine frikadeller. Lækkert.

Hvis der er deller tilovers fra eftensmaden, kan du tage dem med i madpakken dagen efter. Bemærk, hvad det gør ved dit blodsukker og dit energiniveau.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her