4 stk fisk i koteletter
1 fed hvidløg
1 bundt purløg
15 g smør
1 stk agurk
Pasta ca. 300 g
Rensede grønsager i terninger
250 g gulerødder
250 g rødbeder
250 g fennikel
Pesto - ¼ af portionen anvendes:
3 dl persille
2 fed hvidløg
1 spsk kapers
1 ½ dl olivenolie
Tænd ovnen på 180°C.
Brun fiskekoteletterne af på en teflonpande og læg dem i et ildfast fad.
Gnid dem med overskåret hvidløg og drys med persille, salt og peber.
Skræl agurken og flæk den på langs.
Tag kernene ud med en teske og skær den i halvmåner.
Læg dem taglagt over fisken og sæt den i ovnen i 8-10 min.
Til pestoen:
Dyp persille i kogende vand 10 sek og hak den groft, kom den i blenderen sammen med hvidløg og kapers.
Tænd blenderen og hæld olien i i en tynd stråle.
Damp grønsagerne knap møre i letsaltet vand alt i mens pastaen koges.
Bland pasta og grønsager i en sigte - kom dem i en varm skål og vend ¼ af pestoen i.
Grønsager pr person: Ca. 300 g