Logo

Edderfugl i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk edderfuglebryst
4 skiver bacon
½ l mælk eller fløde 
ribsgele
 
Brun kødet på en tør pande
Drys med salt og peber
Ombind dem med et stykke bacon
Læg dem i et fad og tilsæt mælk eller fløde
Anbring dem i ovnen i ca. en time
Si væden, der jævnes og smages til med et par skefulde ribsgele, evt.
tilsættes der lidt kulør.
Serveres med hvide kartofler og salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her