1 dyrekøllesteg (kød af udbenet dyrekølle: beregn ca. 200 g pr. pers.)
5 fed hvidløg
12 enebær
100 g smør
½ l vildtfond (eller bouillon)
250 g champignon
250 g østerhatte
1 dl cremefraiche
salt, peber
Aceto balsamico
Dyrekøllen gnides på alle sider med en blanding af friskpresset hvidløg
og knuste enebær.
Halvdelen af smørret kommes i en stegegryde og stegen brunes godt på
alle sider og krydres med salt og peber.
Skru ned og hæld den varme fond over og steg videre 1-1 ½ time.
De rensede og udskårne svampe ristes i resten af smørret.
Stegen tages op, hviler tildækket i mindst 10 minutter og stegefonden
hældes op i svampene.
Saucen tilsmages med salt, peber og balsamisk eddike og jævnes med
cremefraiche.
Server med kartoffelpandekager og pærer bagt med tyttebær.