500 g renset fiskefilet (eller andet)
1 æg
½ l olie
1 spsk kartoffelmel
Endvidere:
1 løg skåret i skiver
½ grøn peberfrugt i store tern
½ rød peberfrugt i store tern
2 ringe henkogt ananas i - mundrette stykker
Sauce:
50 g eddike
50 g vand
50 g sukker
2 spsk tomatpuré
1 spsk kartoffelmel
½ l olie
Skyl fiskefileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Skær fileterne ud i store flader.
Vend dem først i det sammenpisket æg og derefter i kartoffelmelet.
Ryst overskydende hvedemel af, og steg fileterne i den hede olie i en wok, til de er gyldne.
Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Tøm wokken for olie, men gem 2-3 spsk og varm den op igen.
Svits det skiveskårne løg, peberfrugter og ananas et par minutter i olien.
Rør ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Kom saucen i wokken og bring den i kog under omrøring.
Tilsæt fiskefileterne og vend dem forsigtigt, mens de varmes igennem, så saucen fordeler sig jævnt over alle ingredienserne.