Logo

Due som i chianti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Duer
1 Finthakket løg
1 Finthakket stilk bladselleri
2 Finthakket fed hvidløg
4 dl Chianti Classico
2 spsk Tomatpure
300 g Ris
Smør
Salt
peber
Frisk salvie
Olivenolie
Finthakket persille
Vildt-, due-, kyllingefond
Finthakket duelever
Revet fåreost

Duerne fyldes med salvie og gnides ind i salt og peber og brunes i olivenolie. Tilsæt løg, bladselleri, hvidløg og persille og svits det let, før der tilsættes en smule fond.

Dernæst røres duelever og vin i retten. Når vinen er svundet lidt ind, tilsættes tomatpure og fond, så det dækker. Læg låget på og lad det simre 30-40 min., indtil duerne er møre.

Fjern duerne og lidt sauce og hold det varmt. Hæld risene i resten af saucen og tilsæt om nødvendig mere fond. Lad retten koge under låg, til risen har opsuget saucen. Til sidst røres ost og smør ind i retten.

Servering:
Skær duerne ud, læg dem på en bund af ris og overhæld det hele med sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her