Logo

Cordon Bleu m/stegte nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 stk Cordon Bleu

400 g frisk pasta (Tagliatelle)
200 g løg i skiver
3 fed hvidløg
1 stk rød peber
4 spsk jordnøddeolie
250 g hvidkål, fint snittet
8 stk forårsløg, snittet
2 spsk valnødder
2 spsk soyasauce

Gordon Bleu varmes i ovnen ved 200° i ca. 15 min.
Pastaen koges i let saltet vand tilsat lidt olie.
Hæld vandet fra nudlerne og skyl dem i koldt vand.
Løg, hvidløg og rød peber svitses til løgene er bløde.
Tilsæt hvidkål, forårsløg og hakkede valnødder.
Forsæt under omrøring til grønsagerne er møre, men sprøde.
Tilsæt nudler og smag til med soyasauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her