Logo

Citronmarineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling (1400 g)
Marinade:
saft af 1 citron
revet skal af 1 citron
1 spsk olivenolie
1 spsk hakket persille
2 laurbærblade
1 tsk tørret timian
1 tsk koriander
5 hele peberkorn
1 tsk salt
 
Bland alle ingredienser til marinaden.
Halver kyllingen og læg den i en plastpose med marinade og luk den tæt.
Lad posen ligge i ca. 1 døgn i køleskab.
Vend posen et par gange.
Tag kyllingen op af marinaden.
Halver den og læg den i et ovnfast fad.

Steges i ovn på intervalgrill ved 175ºC i ca. 55 min. eller i alm. ovn ved 200ºC i ca. 50-60 min.
Retten kan også tilberedes på mikro/grill i 30 min. ved 440 W + grill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her