glaserede gulerødder tilsmagt med bukkehornsblade
8 stk Svinekinder (Få din slagter til at befri dem for sener)
1 stk Porre
1 stk Gulerod
1 stk Hvidløg
½ stk Blegselleri
1 fl. Rødvin
½ bdt Timian
8 stk Gulerødder i grove stk
20 stk Sultans rosiner
2 stk Skalotteløg skåret i ringe
2 g Bukkehornsblade
4 dl Clemmentinsaft
100 g Akacie honning
*
Sådan laves braiseret svinekinder
I en stor gryde brunes svinekinderne på alle sider, hvorefter de rensede grønsager tilsættes (porre, gulerod, hvidløg, blegselleri og timian) og brunes let. Nu tilsættes rødvinen som skal koge ind til ½ delen, herefter toppes der med vand. Nu skal svinekinderne simre i ca. 3 timer. Imens kommes gulerødderne i en gryde sammen med clemmentinsaften, bukkehornsbladene og honningen, som skal koges ind til det nærmest hænger fast på gulerødderne som sirup. Så tilsættes skalotteløgs ringene og rosinerne. Når kinderne er møre tages de op af lagen som sigtes og reduceres ind til passende smag og konsistens, kinderne tilsættes saucen igen.