4 personer. Trykkoger: ca. 35 min. - alm. gryde: 1 ½-2 timer.
# Ingredienser
1 and
50 g smør/margarine
1 dl vermouth, tør
4 løg, finthakket
1 ds flåede tomater
1 tsk timian
1 laurbærblad
1 tsk apelsinskal, revet
100 g oliven, hakket
salt, peber
1 tsk paprika
* Tilberedning
Del anden i 8 stykker og brun dem i halvdelen af fedtstoffet.
Tilsæt vermouth.
Trykkog 25 minutter - afkøl hurtigt.
Svits imens løgene i en anden gryde.
Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i gryden uden væden fra dåsen.
Tilsæt timian, laurbærblad, appelsinskal og oliven og lad det småkoge under låg ca.5 minutter.
Tag andestykkerne op af trykkogeren, når de er stegt, skum fedtet af skyen.
Kom tomat-løgblandingen i stegeskyen, læg andestykkerne tilbage i saucen og trykkog yderligere 7 minutter, afkøl hurtigt.
Tag andestykkerne op i et halvdybt fad, smag saucen til med salt, peber og paprika og hæld den over kødet.
Server spaghetti, løse ris eller flûte til.