Logo

Braiseret and med vermouth - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret and med vermouth - i trykkoger


4 personer. Trykkoger: ca. 35 min. - alm. gryde: 1 ½-2 timer.

# Ingredienser

1 and
50 g smør/margarine
1 dl vermouth, tør
4 løg, finthakket
1 ds flåede tomater
1 tsk timian
1 laurbærblad
1 tsk apelsinskal, revet
100 g oliven, hakket
salt, peber
1 tsk paprika


* Tilberedning

Del anden i 8 stykker og brun dem i halvdelen af fedtstoffet.
Tilsæt vermouth.
Trykkog 25 minutter - afkøl hurtigt.
Svits imens løgene i en anden gryde.
Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i gryden uden væden fra dåsen.
Tilsæt timian, laurbærblad, appelsinskal og oliven og lad det småkoge under låg ca.5 minutter.
Tag andestykkerne op af trykkogeren, når de er stegt, skum fedtet af skyen.
Kom tomat-løgblandingen i stegeskyen, læg andestykkerne tilbage i saucen og trykkog yderligere 7 minutter, afkøl hurtigt.
Tag andestykkerne op i et halvdybt fad, smag saucen til med salt, peber og paprika og hæld den over kødet.
Server spaghetti, løse ris eller flûte til.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her