1 kg hakket oksekød
2 store løg
300 g smør
rosiner og tørrede abrikoser
2 æg
2 dl citronsaft
1 spsk curry
1 spsk gurkemeje
2 tsk salt
3 skiver franskbrød (smuldret)
2 dl mælk
1 dl hvedemel
citron el. laurbærblade
Overtræk:
1 dl mælk
1 æg
1 tsk karry
*
Kødet brunes i 200 g smør, indtil kødet er løst. Løgene hakkes og svites til de er bløde uden at brune. Kød og løg blandes og der tilsættes rosiner og abrikoser efter behag. De øvrige ingredienser blandes grundigt i. Blandingen hældes i et smurt fad, der ikke må fyldes helt. Citron el. laurerbærbladene rulles og stikkes i dejen. Bages ved 180 g i 35 min. Overtrækket blandes og hældes over dejen, der bager endnu 10 min. til æggeblandingen er gennembagt.
Serveres med ris og salat evt. flûte.