4 spsk rasp
1 ¼ dl vand
1 tsk salt
lidt peber
400 gram hakket oksekød eller kalvekød
1 æg
ca. 8 baconskiver
8 skiver mild ost
Sauce af:
250 gram friske champignon
1 spsk smør
Citronsaft
lidt hvidvin
3 dl piskefløde eller kaffefløde
(evt.) meljævning
Tilbehør:
Kogte ris og tomat/agurke salat - eller anden salat.
Rasp, vand, salt og peber røres sammen.
Skal trække ca. 10 minutter.
Bland det hakkede kød i og rør det godt sammen med ægget.
Form farsen til 8 boller, der trykkes lidt flade og ombindes med baconskiver, som holdes fast med en tændstik.
Steg bøfferne i smør.
Få minutter før bøfferne er færdigstegte, lægges en skive ost på bøfferne.
Bøfferne steger nu færdig, til osten er let smeltet/cremet
Champignonsauce:
Rens og hak champignonerne groft.
Letsteg dem i smør, tilsæt salt, citronsaft og lidt hvidvin.
Lad det stå og småsimre lidt.
Tilsæt så fløde og jævn evt. saucen, som endelig smages til.