500 gram hakket oksekød
2 spsk rasp
1 æg
1 dl fløde
2 spsk revet løg
2 tsk . salt
kværnet peber
6-8 skiver bacon
smør eller margarine eller olie til stegning
Sauce
1 spsk smør
1 ½ spsk hvedemel
1 ds tomatjuice ( ca 350 gram)
½ dl fløde
Citronsaft
Stødt ingefær
Salt
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke for løs fars, form farsen til 6-8 bøffer og vikl bacon om hver bøf og hæft med tandstikker.
Brun fedtstoffet på panden og steg bøfferne heri.
Smelt fedtstoffet til saucen i en gryde og bag op med hvedemel, tomatjuice og fløde,
Kog igennem, smag til med citronsaft og stødt ingefær.
Server en god kartoffelmos og evt. bønner eller ærter til og et godt glas koldt øl.