1 ½ kg overhængt okseinderlår
1 løg
75 g champignon
100 g skinke
1 tsk rasp
½ tsk rosmarin
1 æg
2 spsk hvedemel
½ tsk salt
¼ tsk peber
75 g smør/margarine
¼ liter suppe
¼ tsk engelsk sauce
Kulør
Køb den tykke ende af inderlåret og flæk det først på langs, derefter skæres kødet i 8 tykke skiver.
Bøfferne ridses næsten igennem, så der fremkommer en lomme.
Finthakket løg, rå champignoner og skinke blandes med rasp, rosmarin og æg til en fars, der fordeles i lommerne.
Bøfferne lukkes sammen med kødnåle.
De vendes i krydret hvedemel og brunes hurtigt i fedtstof på panden.
Bøfferne lægges i ovnfast fad.
Panden koges af med suppe, der krydres og farves med kulør.
Skyen kan jævnes lidt eller koges ind.
Den hældes i fadet, der dækkes med låg eller folie og stilles i ovnen ca. 1 time ved 165ºC, alt efter kødets mørhed.
Hertil serveres råstegte kartofler og salat.