Det enkle er ofte
det bedste. Her er en af vinterens friske grønne pastaretter med få
ingredienser.
Klar på 15 minutter,
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: ca. 10 min.
#
150-250 g lang,
tørret pasta (fx linguine eller spaghetti)
2-3 modne avocadoer
½ citron
2 spsk fintrevet
parmesanost
salt og friskkværnet
peber
200 g fine grønne
ærter (fra frost)
Tilbehør: citronbåde
*
Halver avocadoerne
og fjern stenene.
Skrab avocadokødet
ud med en ske, og mos det med en gaffel.
Tilsæt citronsaft,
og smag til med parmesanost, salt og peber.
Sæt 3 liter vand
over til pastaen, og tilsæt 2 spsk salt.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning.
Hæld ærterne i
pastagryden, vend rundt, og hæld straks pasta og ærter i et dørslag.
Hæld pasta og ærter
tilbage i den varme gryde, og vend avocadosaucen i.
Krydr med
friskkværnet peber, og server med citronbåde.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin