#
500 g skært svinekød
2 løg
2 peberfrugter (gerne 1 rød og 1 grøn)
1 hønsebouillonterning
2 dl vand
2 spsk sojasauce
1 tsk tomatpure
1 tsk stødt ingefær
1 lille dåse ananas (ca. 220 g)
*
Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler.
Pil og hak løgene.
Skyl peberfrugterne, befri dem for stilk og kerner og skær dem i 1 cm tykke strimler.
Bland bouillonterning, vand, sojasauce, tomatpure, ingefær og ½ dl af lagen fra ananasdåsen sammen i en gryde og lad det komme i kog.
Kom kødstrimlerne og løg i gryden og lad det simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutter.
Kom peberfrugtstrimlerne i gryden og lad dem koge med, til kødet er mørt – ca. 5 minutter.
Skær ananasringene i mindre stykker og kom dem i gryden.
Smag til med salt og peber.
Serveres med kogt ris eller pasta.