200 g varm ørredfilet
1 spsk light mayonnaise
1 dl syrnet mælkeprodukt (højst 1.5 g fedt pr. 100 g)
peber
2 blade husblas
1 æggehvide
4 skiver ferskrøget laks (ca. 200 g)
250 g frisk spinat
citron og salat til pynt
Rør ørredfilet med mayonnaise, syrnet mælkeprodukt og peber til det er en jævn masse.
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. og smelt den herefter over et vandbad.
Pisk den i fiskemassen
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i fiskemassen
Bred lakseskiverne ud på noget alufolie eller køkkenfilm så de danner et rektangel
Skyl og damp spinaten og lad den dryppe grundigt af i en sigte
Kom spinaten på laksen og bred ørredmoussen over
Fold laksen stramt omkring spinat og ørredmousse og lad pakken stå i køleskab i mindst 3 timer
Anret på salatblade med citronbåde til