Logo

Stegt vildand i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser
2 vildænder
1 l skummet mælk
4-6 tynde skiver spæk
75 g smør eller margarine
3 spsk hvedemel
3 dl suppe
3 dl fløde
kulør
       

* Tilberedning

Læg vildænderne i mælk 1 døgn.
Tør dem godt og gnid dem med salt og peber.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Anbring spækskiverne på ændernes bryst og hold det fast med kødpinde.
Lav en afbagning af fedtstof, hvedemel, suppe og fløde og hæld det over ænderne.
Steg dem ved 200 ºC i 1¾ til 2 timer.
Stegetiden afhænger af hvor mørt kødet er.
Smag saucen til med gelé og giv smørristede små faste kartofler til foruden en waldorfsalat eller en grøn salat.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 10.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her