Prøv at fylde lune
tortillas med frisk fisk, stegte grønsager og salat.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid. 10 min.
#
300 g fiskefilet fx
laks
1 løg
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
½ chili
grøn salat
2 tomater
1 spsk olie
½ tsk spidskommen
salt og peber
2-4 tortillaer
2 spsk cremefraiche
frisk koriander
eller persille
*
Pil løget, og snit
det fint.
Rens peberfrugten,
og snit den fint.
Pil hvidløgsfeddet,
og hak det fint.
Rens chilien for frø
og mellemvægge, og snit den fint.
Skyl salat og
tomater, og skær tomaterne i både.
Steg løg og
peberfrugt bløde på en pande med olie i ca. 5 min.
Tilsæt hvidløg,
chili, spidskommen, salt og peber, og tag det af varmen.
Skær fisken i
terninger eller strimler, og steg dem lynhurtigt på den varme pande.
Tilsæt løg/peberfrugtblandingen,
varm igennem, og anret i varme tortillas med salat, tomat, cremefraiche og
koriander eller persille.