Logo

Suder i ovn med grønsager - Tinca al forno

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skær 1 kg suder i fileter

Skær det grønne af 1 zucchine, 1 lille gule­rod, 1 stængel blegselleri og et stykke porre i små bitte tern (brunoise).
Hak rosmarin og laurbær meget fint.
Sauter lynhurtigt grønsager og krydderur­ter i olivenolie med lidt salt.
Stil til afkøling.
Læg den ene suder-filet på en plade, drys med salt og lidt timianblade og fordel grønsagerne ned langs midterpartiet.
Læg den anden filet over men omvendt, så hale/hoved ligger modsat og rul sammen som til benløse fugle.
Læg fisken i et ovnfast fad med rosmarinkvi­ste, 2 blade laurbær, 1 fed hvidløg, salt og dryp med olivenolie.
Stil fadet i ovnen i 10 minutter ved 200 °C.
Hæld hvidvin ved og stil fadet tilbage i ovnen i yderligere 8-10 minutter.
Tag det ud igen, dæk med alufolie og lad trække i 10 minutter.
Skær fisken i skiver og server med kartof­felmos og skyen fra fadet.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her