De grønne linser fra
Puy skal ikke udblødes og er derfor nemme og hurtige at tilberede.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
300 g laksefilet
1 tsk olie
125 g Puy-linser
2 porrer
(fintsnittede)
1 usprøjtet citron
25 g smør
1-2 tsk dijonsennep
1 bdt purløg
(fintklippet)
2 stilke frisk
estragon (fintklippet)
salt og peber
*
Kog linserne i ½
liter vand ca. 20 min.
Steg porrer og
fintrevet citronskal bløde i en gryde med smør.
Vend de afdryppede linser
i og smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.
Krydr laksen med
salt og peber og steg den på en pande med olie ca. 4 min. på hver side.
Vend krydderurter i
linserne og anret med laksen.
madABC.dk er alletiders kogebog med nemme madopskrifter og Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...