Logo

Smørfisk i pancetta med mango-melonsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørfisk i pancetta med mango-melonsalsa

Smørfisk i pancetta med mango-melonsalsa
Klik her for at sende et billede  

Fisken er stegt i ovnen, men den kunne sagtens tilberedes på grill.

# Ingredienser 
4 skiver smørfisk a 170 g
4 skiver pancetta
4 kviste frisk dild
50 g smør
 
Salsa:
½ cantelaupemelon (orangefarvet frugtkød)
½ netmelon (grønt frugtkød)
2 modne avocado
½ citron
1 moden mango
20 g høvlet parmesan

* Tilberedning 
Læg en klat smør og en kvist dild på hver skive smørfisk og pak en skive pancetta omkring.
Pas på med salt, da pancettaen salter noget!
Læg "bøfferne" i en smurt bradepande og bag i ovnen 10-12 minutter ved 190 °C.
 
Salsa: Skær avocadoen i tern og vend dem i citronsaft.
Skær melonerne i tern a 1x1 cm (eller brug et parisiennejern og lav kugler, men beregn i så fald dobbelt mæng­de og brug resterne til noget andet).
Bland avocado, melon og parmesan og lad trække mindst 30 minutter før servering.
Spis brød til retten.

Smørfisk i pancetta med mango-melonsalsa
Smørfisk (populært kaldet "butterfish")  er især arter i smørfiskefamilien Stromateidae. Navnet smørfisk bruges også om andre fisk af underordenen Stromateoidei.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her